Questi: 2FA verplicht vanaf 1/8/2024

Leerlinggegevens beschermen is voor Questi de allerhoogste prioriteit. Dankzij tweestapsverificatie kunnen we dit samen met jou op een makkelijke manier bereiken.

Daarom …
wordt vanaf 1 augustus 2024 het gebruik ervan verplicht.
Hoe je dit doet, legt Questi ons hier onder uit:

Via questi.com (bekijk video):

1. Meld je aan in Questi, klik rechtsboven op je foto of initialen en ga naar ‘Mijn profiel’.
  2. Zie je een groen kader? Dan is tweestapsverificatie reeds ingeschakeld.
    Zie je een rood kader? Dan schakel je tweestapsverificatie in door te klikken op ’tweestapsverificatie instellen’.
  3. Je ziet de melding dat Questi jou een e-mail heeft gestuurd.
  4. Ga naar de inbox van je e-mail, zoek de e-mail van info@questi.com (misschien zit die in je spam?) en volg de verdere stappen.

via de Questi-app (bekijk video):

1. Op de app, tik rechtsboven op je foto of initialen en ga door naar ‘beveiliging’.
  2. Zie je een groen schild? Dan is tweestapsverificatie reeds ingeschakeld.
    Zie je een rood schild? Tik dan op ’tweestapsverificatie’.
  3. Kies voor ’tweestapsverificatie instellen’. Je ziet de melding dat Questi jou een e-mail heeft gestuurd.
  4. Ga naar de inbox van je e-mail, zoek de e-mail van info@questi.com (misschien zit die in je spam?) en volg de verdere stappen.